WELCOME TO HELL!!!

WELCOME TO HELL!!!
"Selamat Datang Ke Dunia Penuh Pancaroba"
Tuesday, January 5, 2010 at 12:10 AM |  



Baiklah....dalam blog ini ahli grup akan diberi pengenalan setiap bulanan kepada tokoh teater, rakan ahli, dan rakan bekas ahli dalam grup ini...untuk bulan adalah lebih baik kita membuka lembaran dan muqadimmah blog ini dengan mengenali penasihat tertinggi kita Dr.Andika Aziz (daddy long-legs Spider) yang dikenali sebagai bapak kepada sekian labah-labah. lahir 13 nov 1971 anak kelahiran Singapura (pendatang kah?) opss jgn silap dia lahir ja singapore tapi ic malaysia, anak melaka. kemudiannya belajar di UKM dalam jurusan sejarah (aik macamana boleh jadi pengajar teater) hah! tula dia magik! bakatnya dicungkil oleh bung kancil kemudian aktif sehingga ditawarkan oleh Dekan kita kini untuk mengajar di UMS sebagai pengajar teater...lepas tu terbang ke uk ambik jurusan teater dalam MA dan PHD...tulah serba sedikit...eh ada lagi, oleh kerana dia ni bapak kita sememangnya dia ni memang caring giler pada kita-kita nih tapi awas jangan dipuji sebab selamanya dia ingat pujian tuh. tapi kalau dia bengang jagalah korang pun akan ikut bengan juga. so..jangan cari hal buat dia bengang tapi dia ni cool cepat...rahsianya korang minta maaf jer...kihkihkih takdalah kena baling pemadam lagi (teringat senior kita dulu kena buang pemadam, blum lagi cerita junior kita skrg kena baling pen! sapa tuh hah yang gigi tkeluar) nak tau apa mottonya? WELCOME TO HELL (eh, ini motto G-TeL UMS hehe)
signed Daddy Long-Legged author

4 comments:

nasrulminallah87 said...

aku tahu sape yang gigi terkeluar tu...wei tak baik dok mgata kat spesies lbah2 sendiri...apapun tahniah la kpd win era n baby ek..lbah2 kelantan ingin minta mf dgn semua keturunan labah2 dalam gtelums kalau ada salah dan silap selama kita buat sarang bersama-sama..selamat praktikal kpd kwn labah2 yg sedang prktikal sekarang tu...

January 5, 2010 at 1:40 AM  
pie said...

apa la sangat kena baling2...
ehehe...
kalau kena maki?ehehe...
tapi labah-labah xpernah menyerah...

January 6, 2010 at 12:33 AM  
labah-labah hitam said...

alah kena baling baling tu biasa lah, kalu tak tak payah jadi orang teater...now, rata-rata hampir di keseluruhan negeri di malaysia dah ada mantan-mantan ahli G-Tel...bolehlah mereka pula mengembangkan lagi budaya berteater ini khayalak umum...

January 6, 2010 at 11:24 AM  
labah-labah hitam said...

semoga G-tel lebih sukses di masa akan datang..yang paling penting G-Tel telah melahirkan ramai insan-insan yang layak di gelar manusia...sama seperti temanya "teater memanusiakan manusia" dan teater juga adalah merupakan "cerminan kepada kehidupan" ini bererti teater tidak boleh dipisahkan daripada setiap insan yang di lahirkan ke muka bumi ini...

January 6, 2010 at 11:31 AM  
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates