WELCOME TO HELL!!!

WELCOME TO HELL!!!
"Selamat Datang Ke Dunia Penuh Pancaroba"
Wednesday, February 24, 2010 at 8:28 AM |  
Asalamualaikun N Salam Sejahtera...

Bertemu lagi kita. Terima kasih YOYO atas respon yang diberi. Wow! pagi ni Pirate Spider (PS) Happy n Relax sebab tak ada kelas Teater. Tapi kena buat Rncangan Mengajar utk Esok juga. Fail-fail Evidence (TEATER)budak-budak tingkatan satu tu kena semak juga. Petang ada Kokurikulum kul 3.00-5.00, pastu sambung latihan bola sepak. Fuh... begitula rutin harian PS. Kalau takde latihan bola kena tengok latihan teater n ada sessi kongsi ilmu dgn murid-murid...

Ok la... adik2 spider smua jgn give-up... teruskan perjuangan. Ada masalah pemahan dlm subjek teater o pengurusan produksi kita boleh bincang n kongsi di sini...

Kita sambung lagi nanti... mo pg bfast dulu... hehe
signed Daddy Long-Legged

1 comments:

labah-labah hitam said...

bro pirate spider,
teruskan usaha dan pertahankan apa yang benar...kita orang teater kena jujur berjuang dan mempertahankan yang hak dan hapuskan yang batil...aku akan terus menyokong gerakan teater yang membina

April 22, 2010 at 2:04 PM  
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates