WELCOME TO HELL!!!

WELCOME TO HELL!!!
"Selamat Datang Ke Dunia Penuh Pancaroba"
Thursday, April 22, 2010 at 11:13 AM |  
salam kepada lelabah..agaknya da lama kita tak menjenguk halaman ini..kasihan ye lelabah dah membina sawang kat sini..anyway...utk bln april ni black widow nak memperkenalkan bekas YDP kite Hafeez azwan darwis yang merupakan anak kelahairan jati tenom sabah. butir diri sebenanrnya tak dapatla na bagitau sbb tak minta izin secara bertulis dgn tuan punya badan. beliau mendapat pemdidikan seni di akademi seni Melaka dengan mengambil jurusan teater(diploma) kemudiannya beliau mendapat offer menyambung pelajarannya dalam bidang seni di UMS 2001..apa istimewanya dia ni?..bukan nak mengangkat..tapi dialah YDP yng berkebolehan dalam menarik pengikutnya serta beliau mempunyai sifat yang berjiwa kental. apa yang menarik beliau mempunyai pendirian yang kukuh yang tidak dapat digoyahkan sekalipun dia ni kepala batu!!..sori ye wan..hehehe..kejayaan pertama GTEL telah diperolehi ketika produksi NUR yang berjaya melepasi ke tahap kebangsaan dan mendapat tempat ke-3 dan pelakon Wanita Kebangsaan..semuanya hasil daripada kerjasama kumpulan dan sedikit sebanyak sumbangan jitu Hafeez azwan sebagai YDP ketika itu...apa pun tulisan ini sebenarnya hendak memberi satu semangat kepada para junior agar dapat mengikut jejak langkah senior sebelumnya utk mengorak kejayaan yang lebih lagi utk masa akan datang.
signed Daddy Long-Legged author

1 comments:

labah-labah hitam said...

Hafez Azwan darwis adalah YDP G-Tel yang paling berkaliber dan berjaya mengangkat nama grup sehingga ia dikenali. tahniah kepada beliau...Andika

April 22, 2010 at 1:54 PM  
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates